CARGA COMPLETA_AutoCollage_12_Images_2Empresa

Lightbox Demo

Qui som?

RLM Transports és una empresa familiar amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la logística i el transport de mercaderies per carretera.

La nostra plantilla està formada per conductors professionals, fixos en plantilla i altament qualificats i preparats per exercir la seva tasca amb total solvència i eficàcia.

La nostra principal característica és el tracte directe entre el client i el responsable amb poder de decisió de la nostra empresa, havent-hi una comunicació fluïda sense esperes ni contratemps, per poder resoldre al moment les incidències que poguessin sorgir.

El nostre magatzem està situat al Polígon Industrial Sesrovires de 08635 Sant Esteve Sesrovires, BARCELONA amb accés directe a Autopista AP7 i Autovia A2. (MARTORELL)

Disposem de flota pròpia de vehicles equipats amb sistema de localització de flota (GPS), furgonetes, Minitir, camions tauliner, lleugers i pesats amb autocàrrega i autodescàrrega.

Oferim serveis personalitzats d’emmagatzematge, logística, distribució, descàrrega d’emergència, transport dedicat, transport urgent, missatgeria i tots aquells serveis que aportin un valor afegit als nostres clients.

 

  • Logística i distribució
  • Transport urgent i missatgería, nacional i internacional
  • Serveis complementaris que aportin valor  afegit a la industria y el comerç.
  • Flota propia de vehícles, camions rigids,camió amb plataforma,furgonetes, etc.
Top