TRANSPORT URGENT (Mini Tir)

Realitzat amb vehicles lleugers (furgonetes, furgons, camions) o vehicles pesats amb doble conductor per realitzar els serveis en el menor temps possible.
La disponibilitat és immediata 24 hores al dia els 365 dies de l’any. La finalitat del servei és lliurar la mercaderia amb la màxima rapidesa i seguretat, ja que la mateixa viatja directament porta a porta sense compartir espai amb altres productes, sense parades en magatzems ni canvi de vehicles.

DISTRIBUCIÓ I CÀRREGA COMPLERTA

  • Servei porta a porta
  • Servei diari
  • Repartiments
  • Suplències

MISSATGERIA

Realitzem els seus encàrrecs (Lliurament i recollida de documents, gestións devant  l´Administració, lliuraments i recollidas  porta a porta, encarrecs, etc.)  amb la màxima rapidesa, des d’un sobre fins a 1000 kg.

EMMAGATZEMATGE, DISTRIBUCIÓ I PREPARACIÓ DE COMANDES

Estem ubicats al municipi de Sant Esteve Sesrovires província de Barcelona ia escassos metres d’importants vies de comunicació com són l’A-2, l’AP-7 i proper 4t cinturó.
Disposem d’unes instal·lacions amb 500m2 de superfície i 4.000 m3 de capacitat perfectament equipats per a la manipulació i emmagatzematge de mercaderies paletitzades.
Oferim servei de magatzem, picking, distribució, etc.

magatzem
Top